ICT Keurmeester

 

1__33__ms1.rvf_1

 
Internetonveiligheid neemt toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICTKeurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging.

Ook daar kan Pcfiks u in bijstaan, als enige ICT Keurmeester in Nunspeet mogen wij uw apparatuur keuren en u een certificaat uitreiken zodat u aan uw bank kunt aantonen dat u alles heeft gedaan om internetfraude te voorkomen.